Skip to content
Back to top

Vuonna 1901 perustettu Fastems toimittaa älykkäitä tehdasautomaatioratkaisuja, jotka auttavat metallituotteiden valmistajia nostamaan tuottavuuttaan. Ainutlaatuiseksi Fastemsin tekee alan johtava ohjelmisto sekä kyky integroida mitkä tahansa maailman työstökoneista yhdeksi kokonaisuudeksi – yhdistettynä laajaan tarjoamaan ja vuosikymmenien kokemukseen. Fastemsin tavoitteena on rakentaa maailmaa, jossa valmistava teollisuus on yksi kansakuntien menestyksen kulmakivistä ja kestävän hyvinvoinnin lähde.


Fastems on toimittanut yli 4 000 asennettua järjestelmää päämarkkinoilleen Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Maailmanlaajuisesti meillä Fastemsilla on yli 500 alan kirkkainta ammattilaista työskentelemässä yhdessä, joten jokainen päivä on mahdollisuus oppia jotain uutta. Lue lisää Fastemsista osoitteessa www.fastems.com .


Kykymme toimittaa maailmanluokan ohjelmisto- ja laitetoimituksia perustuu yrityksen määrätietoiseen panostukseen uuden teknologian ja digitalisaation suomiin mahdollisuuksiin. Nyt etsimme tiimiimme uutta työkaveria matka-asennusprojekteihin rautaisen ammattitaitoiseen joukkoomme tekemään automaatioratkaisujen matka-asennuksia asiakastyömailla!

MATKA-ASENTAJA

Toivomme löytävämme joustavan ja asiakaslähtöisen tiimipelaajan, joka tekee työnsä huolellisesti ja toimii työssään suoraselkäisesti.  Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut ja osaa toimia asiakastyömailla Fastemsin kasvoina. Toivomme myös, että valitulla henkilöllä on reipas ja rohkea työskentelyote ja hän pystyy myös tekemään päätöksiä itsenäisesti. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Matkustaminen on tässä roolissa tärkeä rooli, sillä Fastemsin järjestelmäasennukset tehdään asiakkaidemme tiloissa. Suurin osa asiakkaistamme sijaitsee Keski-Euroopassa ja Aasiassa, mutta asennuksia tehdään maailmanlaajuisesti. Työssä tarvitaan suomen- ja englanninkielen taitoa, mutta sujuvalla rallienglannilla pärjää hyvin! Kotipesänä toimii pääkonttorimme ja tehtaamme Tampereen Lahdesjärvellä, onkin eduksi että tarvittaessa sinulla on myös mahdollisuus työskennellä kokoonpanotehtävissä paikan päällä. Saat työssäsi kokeneiden kollegojesi sekä koko organisaation aktiivsen tuen ja avun. Kokemuksen karttuessa sinulla on myös mahdollisuus työskennellä asennustiimin nokkana asiakastyömailla. 

Menestyt tässä tehtävässä jos sinulla on:

 • matkustusvalmiutta, arviolta 200 päivää vuodessa
 • sopiva tausta koulutuksen/työkokemuksen osalta, esim. sähköautomaatiosta, mekaniikasta tai elektroniikasta
 • osaamista mekaniikka- ja sähkökuvien lukemisesta
 • vähintään perustason osaaminen tietokoneiden käytöstä
 • kokemus matka-asennusprojekteista ja esim. FSM tai robotiikasta katsotaan eduksi

Me tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen ja huippumielenkiintoisen roolin, pääset seuraamaan aitiopaikalta Fastemsin teollisuusautomaation maailmanvalloitusta
 • joustavan ja ketterän työympäristön perheomisteisessa, matalahierarkisessa yrityksessä
 • Fastemsin vahvan yrityskulttuurin, meillä on: selkärankaa, yhdessä tekemistä ja välittämistä!
 • henkilökohtaisen osaamisen ja kasvun mahdollisuuksia erilaisten kehitysohjelmiemme kautta
 • mahdollisuuden matkustaa ja työskennellä kansainvälisesti – meillä on asiakkaita Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa
 • hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja kulttuuriedut

Kiinnostuitko – liity joukkoomme #fastemsians!

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan Fastemsin rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 23.2.2023. Mainitse hakemuksessa myös palkkatoiveesi (€/kk) ja aikaisin mahdollinen aloituspäivä (tai mahdollinen irtisanomisaikasi nykyisestä tehtävästäsi). 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä! 

Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, näihin vastaa Head of Installation Terhi Korjonen, jonka tavoitat sähköpostitse osoitteesta terhi.korjonen@fastems.com tai puhelimitse numerosta +358 50 4398 953.

Apply for this Job