Skip to content

Vuonna 1901 perustettu Fastems toimittaa älykkäitä tehdasautomaatioratkaisuja, jotka auttavat metallituotteiden valmistajia nostamaan tuottavuuttaan. Ainutlaatuiseksi Fastemsin tekee alan johtava ohjelmisto sekä kyky integroida mitkä tahansa maailman työstökoneista yhdeksi kokonaisuudeksi – yhdistettynä laajaan tarjoamaan ja vuosikymmenien kokemukseen. Fastemsin tavoitteena on rakentaa maailmaa, jossa valmistava teollisuus on yksi kansakuntien menestyksen kulmakivistä ja kestävän hyvinvoinnin lähde. Fastems on toimittanut yli 4 000 asennettua järjestelmää päämarkkinoilleen Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Maailmanlaajuisesti meillä Fastemsilla on lähes 450 alan kirkkainta ammattilaista työskentelemässä yhdessä, joten jokainen päivä on mahdollisuus oppia jotain uutta.

Etsimme Tampereelle Lahdesjärvelle kahta uutta työkaveria lisävoimaksi automaatiojärjestelmien kokoonpanotyöhön!


Kokoonpanoasentaja


Olet etsimämme henkilö, mikäli hallitset sähkö- ja mekaniikkakokoonpanotyöt, olet kuvanlukutaitoinen ja sinulla on näkemystä siitä, miten kokoonpanotyö sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. Toivomme, että sinulla on automaatio- tai sähköalan koulutus ja mahdollisesti jo muutaman vuoden kokemus vastaavista töistä. Voit myös olla tuoreemmalla kokemuksella varustettu vastavalmistunut henkilö. 

Odotamme sinulta tarkkuutta, huolellista työotetta sekä kykyä joustaa aikatauluissa työkuorman mukaan. Meillä saa olla rohkea, tarttua oma-aloitteisesti toimeen ja ottaa vastuun omasta työstään. Fastemsilla painotetaan erityisen paljon työturvallisuutta, tiimityötaitoja ja itsenäistä työotetta. Työssä pärjääminen edellyttää englannin kielen perustason osaamista ja hyviä tietotekniikkataitoja.

 

 

 

Miksi Fastems?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden nähdä konkreettisesti työsi tulokset ja tilaisuuden päästä teollisuusautomaation ja tulevaisuuden näköalapaikalle. Saat työskennellä hyvässä työympäristössä alan parhaiden tuotteiden ja uusimpien teknologioiden parissa. Tarjoamme työntekijöillemme kasvun ja oppimisen mahdollisuuksia koulutusohjelmien sekä urapolkumallimme kautta. Työntekijöiden hyvinvointia tuetaan eri tavoin, saat taaksesi työyhteisön tuen ja pääset nauttimaan ainutlaatuisesta työkulttuurista. Meillä on lämminhenkinen porukka, jossa ei jätetä ketään yksin.

 

Kiinnostuitko?
Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 26.1.2022

Lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista voit kysyä työnjohtajiltamme Teemu Peltomäeltä +358504332332 tai Juho Vihersaarelta +358505673728  

Apply for this Job